Vi har läst en bok som heter Teddybjörnen Fredriksson. Lars Berghagen har skrivit  boken Teddybjörnen Fredriksson. Det handlar om en tjej som heter Anna-Klara och hons pappa som heter Henrik. Anna-Klara har en björn som heter Teddybjörnen Fredrikson. Det börjar med att Anna-Klara tappar sin björn på gatan. Sen så får björnen liv och blir jagad av en hund och en varghund som heter Isidor och Flåklo.

Teddybjörnen Fredriksson har en blå rock med en tre guldknappar och en blå luva. Anna-Klara har en blå klänning med blont hår med en blå rosett på håret. Hon är också snäll och omtänksam. Teddybjörnen Fredriksson är snäll rolig listig och smart. Henrik, Anna-Klaras pappa, har brunt hår och han är snäll omtänksam och bryr sig mycket om andra personer.

I senaste kapitlet vi läste handlade om två katter som heter Krattande och Bogan som är tjuvar och har själt massor av strömming. Sen kom några kattpoliser som frågar Krattande och Bogan om dom har tagit någon strömming. Men tillslut så tar kattpoliserna Krattan och Bogan.

Av Harald Molly och Remi